Zupa serwowana indywidualnie
Krem ze szczawiu z ziemniakami i jajkiem
Danie główne serwowane indywidualnie
Udo z kaczki confit z sosem wiśniowym, gratin z selera, karmelizowana marchew w soku pomarańczowym
Deser
Czekoladowe brownie z malinowym żelem, owoce
Napoje
Kawa czarna (naturalna i rozpuszczalna), herbata (czarna, owocowa lub zielona do wyboru), dodatki bufetowe
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 1 l/os.
Cena 140 zł/ 1 osobę
Zupa serwowana indywidualnie
Krem z białych szparagów z oliwą migdałowo-waniliową
Trzy dania gorące serwowane zbiorowo na półmiskach
Udziec z indyka wolno pieczony w sosie z czosnku niedźwiedziego
Polędwiczka a’la wellington (zapiekana w cieście francuskim z farszem grzybowym i szynką dojrzewającą)
Kurczak w szynce serrano w sosie z sera brie
Ziemniaki gratin
Młode karmelizowane marchewki posypane czarnuszką i owocem granatu
Surówka z białej kapusty i ananasa w sosie słodko-kwaśnym
Deser
Monoporcja mango-marakuja z biszkoptem kokosowym
Napoje
Kawa czarna (naturalna i rozpuszczalna), herbata (czarna, owocowa lub zielona do wyboru), dodatki bufetowe
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 1 l/os.
Cena 170 zł/ 1 osobę
Zupa serwowana indywidualnie
Rosół z 3 mięs z domowym makaronem
Cztery dania gorące serwowane zbiorowo na półmiskach
Schab z kością w panierce panko
Łosoś marmurkowy
Karkówka wołowa w sosie pieprzowym
Kurczak kukurydziany w sosie z tamaryndowca
Ziemniaki francuskie w maśle tymiankowym
Kluski śląskie z bobem i miętą
Surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem kimchi
Buraczki karmelizowane
Deser
Ptasie mleczko z cynamonową czekoladą, malinowym musem i sorbetem miętowym
Przekąski zimne i sałatki serwowane w stole
Galantyna wieprzowa z musem chrzanowym i sałatką wakame
Śledź z sałatką ziemniaczaną w gorczycy z majonezem koperkowym
Samosy z farszem z ziemniaków i zielonego groszku
Włoskie buraczane arancini faszerowane roślinną fetą
Schab po warszawsku w galarecie z farszem jajecznym i kremem miso
Sałatka z rzepą arbuzową w kompresowanym soku jabłkowym, ogórek, granat i ser korociński.
Sałatka cezar z kurczakiem i grzankami czosnkowymi
Napoje
Kawa czarna (naturalna i rozpuszczalna), herbata (czarna, owocowa lub zielona do wyboru), dodatki bufetowe
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 1 l/os.
Soki owocowe – 1 l/os.
Cena 220 zł/ 1 osobę
Menu dziecięce do wyboru
- Rosół/ Pomidorowa
- Filet z kurczaka z frytkami z pieca, surówka z marchewki z jogurtem
- Pieczona ryba, frytki z batatów oraz mizeria
- Indyk w sosie śmietankowym, puree ziemniaczane, minimarchewki
- Puchar lodów z owocami i kolorową posypką lub deser z bieżącego pakietu