Hotel Szyszko*** w Suwałkach dołoży wszelkich starań, aby impreza ta zapadła na długo w pamięci uczestników. Chcąc celebrować z Państwem ten czas, zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Oferta połowinek zawiera:

  • dwa dania gorące – serwowane,
  • trzy przekąski mięsno-warzywne, trzy sałatki, napoje zimne niegazowane (3 l/os.) i gorące (bez limitu) w formie bufetu kawowego z dodatkami,
  • menu wegetariańskie oraz dla osób na specjalnych dietach,
  • szatnię z obsługą.

Cena: 180 zł/ osoba przy wydarzeniu powyżej 50 osób*.
*Przy mniejszej ilości osób cena ustalana indywidualnie.

Informacje dodatkowe:

  • czas trwania imprezy – 7 h, (19:00 – 2:00)
    (dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi od 700 zł – przy ilości do 100 osób;
    dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi od 1 000 zł/godzina – przy ilości powyżej 100
    osób),
  • organizator odpowiada za:
    – wybranie menu przyjęcia,
    – zapewnienie we własnym zakresie owoców, ciast, słodyczy w zależności
    od wybranej oferty oraz indywidualnych ustaleń,
    – zabranie żywności pozostałej po imprezie, dysponuje nią dowolnie, ponosi pełną
    odpowiedzialność za jej wykorzystanie, przechowanie i spożycie,
  • podczas podpisania umowy wymagana jest kaucja zwrotna w wysokości 1 500 zł

Informacje i zamówienia: Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525; e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl

Oferta ważna do 31.12.2024 r

Zapraszamy do kontaktu

Chętnie umówimy się na spotkanie, w trakcie którego oprowadzimy zainteresowanych po Hotelu, omówimy szczegółowo menu oraz pozostałe kwestie organizacyjne. W przypadku dodatkowych pytań lub rezerwacji prosimy o kontakt pod wskazane numery telefonów lub pod numer bezpośredni 605 665 525. Pozostaję do Państwa dyspozycji i serdecznie zapraszam do współpracy – Agnieszka Makowska.

Przykładowe menu:

Danie główne do wyboru – ustalane indywidualnie:

  • Polędwiczki drobiowe zawinięte w szynkę, sos pieczarkowy, puree ziemniaczane karmelizowana marchewka.
  • Grillowane udka kurczaka z serem wędzonym, pieczone ziemniaki i warzywa z ziołami.
  • Pikantna karkówka duszona ze śliwką i cebulą, pieczone ziemniaki i warzywa z ziołami.
  • Kurczak duszony w sosie śmietankowym, puree selerowe, surówka.
  • Kotlet schabowy wieprzowy lub drobiowy zapieczony w piecu z pieczarkami i serem żółtym, ziemniaki z wody, surówka.
  • Zraz drobiowy z farszem grzybowym, ziemniaki opiekane, surówka.

Przekąski i sałatki:

  • Tortilla z szynką, czosnkowym twarożkiem i warzywami/Mini pizza.
  • Nuggetsy drobiowe z dipami do wyboru.
  • Skrzydełka marynowane w sezamie.
  • Pomidory z sosem czosnkowym i żółtym serem.
  • Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem.
  • Sałatka warzywna z serem feta i oliwkami.

Dodatki

  • Pieczywo mieszane.