Hotel Szyszko*** w Suwałkach dołoży wszelkich starań, aby impreza ta zapadła na długo w pamięci uczestników. Chcąc celebrować z Państwem ten czas, zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Oferta połowinek zawiera:

  • dwa dania gorące – serwowane,
  • trzy przekąski mięsno-warzywne, trzy sałatki, napoje zimne niegazowane (2 l/os.) i gorące (bez limitu) w formie bufetu kawowego z dodatkami,
  • menu wegetariańskie oraz dla osób na specjalnych dietach,
  • szatnię z obsługą.

Cena: 200 zł/ osoba przy wydarzeniu powyżej 50 osób*.
*Przy mniejszej ilości osób cena ustalana indywidualnie.

Informacje dodatkowe:

  • czas trwania imprezy – 7 h, (19:00 – 2:00)
    (dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi od 700 zł – przy ilości do 100 osób;
    dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi od 1 000 zł/godzina – przy ilości powyżej 100
    osób),
  • organizator odpowiada za:
    – wybranie menu przyjęcia,
    – zapewnienie we własnym zakresie owoców, ciast, słodyczy w zależności
    od wybranej oferty oraz indywidualnych ustaleń,
    – zabranie żywności pozostałej po imprezie, dysponuje nią dowolnie, ponosi pełną
    odpowiedzialność za jej wykorzystanie, przechowanie i spożycie,
  • podczas podpisania umowy wymagana jest kaucja zwrotna w wysokości 1 500 zł

Informacje i zamówienia: Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525; e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl

Oferta ważna do 31.12.2025 r.

 

 

Zapraszamy do kontaktu

Chętnie umówimy się na spotkanie, w trakcie którego oprowadzimy zainteresowanych po Hotelu, omówimy szczegółowo menu oraz pozostałe kwestie organizacyjne. W przypadku dodatkowych pytań lub rezerwacji prosimy o kontakt pod wskazane numery telefonów lub pod numer bezpośredni 605 665 525. Pozostaję do Państwa dyspozycji i serdecznie zapraszam do współpracy – Agnieszka Makowska.

Przykładowe menu:

Danie główne serwowane indywidualnie

Filet drobiowy w panko i serem żółtym, ziemniaki pieczone, surówka Coleslaw

Przekąski i sałatki:

  • Tortilla z kurczakiem i warzywami
  • Nuggetsy drobiowe z dipami do wyboru
  • Skrzydełka marynowane w sezamie
  • Jajka zawinięte w szynce na sosie tysiąca wysp
  • Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem
  • Sałatka warzywna z serem feta i oliwkami
  • Pieczywo mieszane

Napoje:

  • Kawa czarna (naturalna i rozpuszczalna), herbata (czarna, owocowa lub zielona
    do wyboru), dodatki bufetowe
  • Woda gazowana i niegazowana – łącznie 1 l/os.
  • Soki owocowe  – 2 l/os.

Drugie dania gorące

  • Pizza w 2 smakach ok. godz. 23.00