Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z domowym makaronem
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i fetą w sosie z suszonych pomidorów
Sznycel z indyka z jajkiem
Kurczak w sosie szparagowym
Boczek wolno pieczony w sosie malinowym
Kopytka truflowe w maśle szałwiowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówka z pora i kaparów w sosie jogurtowo-pieprzowym
Zasmażana kapusta z koperkiem w śmietanie.
Deser:
Sezonowe owoce zapiekane pod migdałową kruszonką z lodami waniliowymi
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 180,00 zł/os.
Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z topinamburu z grzankami i oliwą lubczykową
Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pierś z kurczaka w sosie cytrynowym z fasolką edemame
Porchetta w sosie ziołowym
Sandacz w czarnej panierce w sosie orzechowym
Karkówka w sosie cygańskim
Ziemniaki pieczone z cebulką i papryką jalapeno
Karaibska surówka z białej kapusty i ananasa
Buraczki z konserwową papryką
Przekąski i sałatki:
Schab vitello tonnato
Mus z wątróbek drobiowych na grzance z karmelizowaną cebulą
Sałatka minicezar
Śledź z żurawiną w oliwie szczypiorkowej
Boczek sous vide z chutneyem z gruszek
Łosoś gravlax barwiony sokiem z buraka z kwiatami kaparów
Sałatka z cieciorką po indyjsku z pieczonymi marchewkami w sosie miodowym
Wytrawne gofry z pastrami wołowym
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 230,00 zł/os.
Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z zielonego groszku z wędzonym łososiem
I Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kurczak po polsku faszerowany wątróbką i serduszkami kurzymi
Kotlet po kijowsku z masłem i koprem
Kaczka w sosie agrestowym
Gołąbki z kapusty pekińskiej faszerowane soczewicą i warzywami w sosie kimchi
Sandacz w sosie estragonowym
Ziemniaczane puree aromatyzowane chrzanem
Surówka z buraka z pomarańczą i rukolą
Kiszone warzywa własnej produkcji
II Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pieczeń mięsna z jajkiem w sosie ogórkowym
Schabowy z boczkiem
Kopytka dyniowe
Przekąski i sałatki:
Miniquiche z boczkiem, porem i serem pecorino
Kostki pieczonego ziemniaka wypełnione pastą z łososia
Tatar ze śledzia podany na zielonym jabłku
Minitatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Sałatka ze smażonymi boczniakami w sosie szczypiorkowym
Minitortilla z falafelem
Ozorki w sosie tatarskim
Sałatka z karmelizowanym kozim serem, figami i sosem balsamicznym
Kanapeczka z wołowiną, szpinakiem, pomidorkiem suszonym z oliwą truflową
Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 270,00 zł/os.