Któż nie czekałby na swoje 18-te urodziny, jak na wyjątkowe święto? Przecież
jest to symboliczny początek dorosłości, a więc na pewno okazja dla wyjątkowej oprawy. Hotel Szyszko***, specjalizujący się w dużych i małych przyjęciach okolicznościowych, proponuje Państwu swoje wnętrze i usługi do organizacji tego wyjątkowego dnia. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Zapewniamy
- dania gorące serwowane indywidualnie,
- przekąski zimne: mięsne, rybne i warzywne,
- sałatki warzywne lub mięsne,
- menu wegetariańskie oraz dla osób na specjalnych dietach,
- możliwość skomponowania indywidualnego menu,
- napoje gazowane i niegazowane,
- bufet kawowy (kawa, herbata, dodatki bufetowe),
- przechowywanie żywności dostarczonej do obiektu przez Gospodarzy spotkania, max. 1 dzień przed przyjęciem lub w dniu rozpoczęcia spotkania,
- możliwość wynajęcia głośnika wolnostojącego – 300 zł.
Warunki rezerwacji i płatności:
- ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
- alkohol, ciasto, owoce, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarzeuroczystości,
- restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia poza wymienionym powyżej,
- wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu. Opłata za opakowania do żywności od 100 zł.
- w dniu podpisania umowy wymagana jest wpłata kaucji zwrotnej w wysokości 1.500 zł,
- czas trwania przyjęcia do 7 h,
- opłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500 zł,
- oferta dotyczy przyjęć dla min. 20 os. W przypadku mniejszej ilości osób oferta zostanie skalkulowana indywidualnie
Informacje i zamówienia:
Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525; e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl
W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc koszt imprezy wzrasta o 30%.
Oferta ważna do 31.12.2024 r.
Przykładowe menu
Zupa serwowana indywidualnie:
Toskańska zupa pomidorowa z warzywami
Danie gorące serwowane indywidualnie:
Kurczak w białym sosie z pieczarkami i zielonym groszkiem.
Ziemniaki pieczone z ziołami.
Surówka z marchewki, pora i jabłka.
Surówka z białej kapusty.
Przekąski i sałatki:
Pieczone mięsa i wędliny.
Pita z wieprzowiną i serem, sałatą lodową i sosem.
Panierowane fileciki z kurczaka z dipem meksykańskim.
Tortilla z grillowanym kurczakiem i warzywami.
Pomidory z sosem czosnkowym i z żółtym serem.
Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem.
Bufet kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.
Cena 170,00 zł/os.