Oferta połowinek zawiera:
- dwa dania gorące – serwowane,
- trzy przekąski mięsno-warzywne, trzy sałatki, napoje zimne niegazowane (2 l/os.) i gorące (bez limitu) w formie bufetu kawowego z dodatkami,
- menu wegetariańskie oraz dla osób na specjalnych dietach,
- szatnię z obsługą.
Cena: 200 zł/ osoba przy wydarzeniu powyżej 50 osób*.
*Przy mniejszej ilości osób cena ustalana indywidualnie.
Informacje dodatkowe:
- czas trwania imprezy – 7 h, (19:00 – 2:00)
(dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi od 700 zł – przy ilości do 100 osób;
dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi od 1 000 zł/godzina – przy ilości powyżej 100
osób), - organizator odpowiada za:
– wybranie menu przyjęcia,
– zapewnienie we własnym zakresie owoców, ciast, słodyczy w zależności
od wybranej oferty oraz indywidualnych ustaleń,
– zabranie żywności pozostałej po imprezie, dysponuje nią dowolnie, ponosi pełną
odpowiedzialność za jej wykorzystanie, przechowanie i spożycie, - podczas podpisania umowy wymagana jest kaucja zwrotna w wysokości 1 500 zł
Informacje i zamówienia: Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525; e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl
Oferta ważna do 31.12.2025 r.
Przykładowe menu:
Danie główne serwowane indywidualnie
Filet drobiowy w panko i serem żółtym, ziemniaki pieczone, surówka Coleslaw
Przekąski i sałatki:
- Tortilla z kurczakiem i warzywami
- Nuggetsy drobiowe z dipami do wyboru
- Skrzydełka marynowane w sezamie
- Jajka zawinięte w szynce na sosie tysiąca wysp
- Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem
- Sałatka warzywna z serem feta i oliwkami
- Pieczywo mieszane
Napoje:
- Kawa czarna (naturalna i rozpuszczalna), herbata (czarna, owocowa lub zielona
do wyboru), dodatki bufetowe - Woda gazowana i niegazowana – łącznie 1 l/os.
- Soki owocowe – 2 l/os.
Drugie dania gorące
- Pizza w 2 smakach ok. godz. 23.00