Organizacja wyjątkowych uroczystości to duże przedsięwzięcie, które trzeba dokładnie zaplanować. Najważniejsze jest poczucie zadowolenia Solenizantów, Jubilatów oraz zaproszonych Gości. Aby wydarzenie odbyło się na jak najwyższym poziomie, potrzebne jest doświadczenie w organizacji tego typu uroczystości. Nasza, ponad dwudziestoletnia, praktyka pozwoli Państwu uczcić ten wyjątkowy dzień w przyjaznej atmosferze, nie martwiąc się przy tym o najdrobniejsze szczegóły.

Udogodnienia:

  • możliwy dietetyczny obiad dla mamy karmiącej,
  • menu wegetariańskie, dziecięce oraz dla osób na innych dietach,
  • możliwość skomponowania indywidualnego menu,
  • łóżeczko turystyczne dla dziecka do 2 lat, przewijak oraz krzesełko do karmienia dla dziecka,
  • bezpłatny dostęp do całorocznej sali zabaw dla dzieci.

 

Warunki rezerwacji i płatności:

  • ostateczne potwierdzenie ilości osób na 7 dni przed terminem przyjęcia,
  • wpłata zadatku w wysokości 1000 zł – wliczona zostanie na poczet wartości całego zamówienia,
  • czas trwania spotkania przy wyborze pakietu I do 3 godzin,
  • czas trwania spotkania przy wyborze pakietu II lub III do 5 godzin,
  • czas trwania uroczystości – do godziny 22:00,
  • dopłata za każdą dodatkową godzinę wynosi 500 zł,
  • alkohol, ciasto, tort, słodycze oraz rybę wędzoną zapewniają Gospodarze spotkania,
  • restauracja nie zezwala na wnoszenie własnego jedzenia Gospodarzy, poza wymienionym powyżej,
  • wyłącznie Gospodarze imprezy dysponują żywnością pozostałą po przyjęciu.
  • Opłata za opakowania do żywności – od 100 zł.
  • istnieje możliwość wynajęcia głośnika wolnostojącego – 300 zł.

Dodatkowe informacje:

Konsumpcja:

  • dzieci do lat 4 – bezpłatnie; w przypadku potrzeby dostawienia oddzielnego,
    odpłatnego krzesła przy stole dla dziecka do lat 4, Gospodarze zobowiązują się
    powiadomić Hotel o tym fakcie – płatność wynosi 30% stawki osoby dorosłej.
  • dzieci do lat 12 – płatna 50% stawki osoby dorosłej.

Informacje i zamówienia:
Agnieszka Makowska tel. kom. 605 665 525, e-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl

W przypadku imprez okolicznościowych organizowanych w dni świąteczne, takie jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc koszt imprezy wzrasta o 30%.

Oferta ważna do 31.12.2024 r.

Zupa serwowana indywidualnie:
Rosół z domowym makaronem

Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i fetą w sosie z suszonych pomidorów
Sznycel z indyka z jajkiem
Kurczak w sosie szparagowym
Boczek wolno pieczony w sosie malinowym
Kopytka truflowe w maśle szałwiowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówka z pora i kaparów w sosie jogurtowo-pieprzowym
Zasmażana kapusta z koperkiem w śmietanie.

Deser:
Sezonowe owoce zapiekane pod migdałową kruszonką z lodami waniliowymi

Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 180,00 zł/os.

Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z topinamburu z grzankami i oliwą lubczykową

Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pierś z kurczaka w sosie cytrynowym z fasolką edemame
Porchetta w sosie ziołowym
Sandacz w czarnej panierce w sosie orzechowym
Karkówka w sosie cygańskim
Ziemniaki pieczone z cebulką i papryką jalapeno
Karaibska surówka z białej kapusty i ananasa
Buraczki z konserwową papryką

Przekąski i sałatki:
Schab vitello tonnato
Mus z wątróbek drobiowych na grzance z karmelizowaną cebulą
Sałatka minicezar
Śledź z żurawiną w oliwie szczypiorkowej
Boczek sous vide z chutneyem z gruszek
Łosoś gravlax barwiony sokiem z buraka z kwiatami kaparów
Sałatka z cieciorką po indyjsku z pieczonymi marchewkami w sosie miodowym
Wytrawne gofry z pastrami wołowym

Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 230,00 zł/os.

Zupa serwowana indywidualnie:
Krem z zielonego groszku z wędzonym łososiem

I Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Kurczak po polsku faszerowany wątróbką i serduszkami kurzymi
Kotlet po kijowsku z masłem i koprem
Kaczka w sosie agrestowym
Gołąbki z kapusty pekińskiej faszerowane soczewicą i warzywami w sosie kimchi
Sandacz w sosie estragonowym
Ziemniaczane puree aromatyzowane chrzanem
Surówka z buraka z pomarańczą i rukolą
Kiszone warzywa własnej produkcji

II Danie gorące serwowane zbiorowo na półmiskach:
Pieczeń mięsna z jajkiem w sosie ogórkowym
Schabowy z boczkiem
Kopytka dyniowe

Przekąski i sałatki:
Miniquiche z boczkiem, porem i serem pecorino
Kostki pieczonego ziemniaka wypełnione pastą z łososia
Tatar ze śledzia podany na zielonym jabłku
Minitatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Sałatka ze smażonymi boczniakami w sosie szczypiorkowym
Minitortilla z falafelem
Ozorki w sosie tatarskim
Sałatka z karmelizowanym kozim serem, figami i sosem balsamicznym
Kanapeczka z wołowiną, szpinakiem, pomidorkiem suszonym z oliwą truflową

Bufet słodko – kawowy:
Kawa, herbata, dodatki bufetowe.
Woda gazowana i niegazowana – łącznie 2 l/os.
Soki owocowe – 2 l/os.

Cena 270,00 zł/os.

W przypadku pytań i chęci dokonania rezerwacji zapraszamy do kontaktu:

Agnieszka Makowska Tel. 605 665 525 | E-mail: restauracja@hotel-szyszko.pl